Criar uma Loja Virtual Grátis


Total de visitas: 29244

Ebook para descargar gratis electrónica básica

Ebook para descargar gratis electrónica básica

TERRA BAIXA de ANGEL GUIMERA

Ebook para descargar gratis electrónica básica TERRA BAIXA 9788484376262 iBook MOBI PDB (Literatura española)

Descargar TERRA BAIXA PDF


Ficha técnica

  • TERRA BAIXA
  • ANGEL GUIMERA
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788484376262

Descargar eBook gratisEbook para descargar gratis electrónica básica TERRA BAIXA 9788484376262 iBook MOBI PDB (Literatura española)

Overview

Terra baixa és lobra més popular dÀngel Guimerà (1845-1924), una de les seves peces més representatives i, alhora, una de les més conegudes de la història del teatre català. Es va estrenar el 27 de novembre de 1896 amb un gran èxit de públic, èxit que sha repetit, tot al llarg del seu segle i escaig dhistòria, cada cop que la dramàtica història del triangle format per la Marta, el Manelic i lamo Sebastià ha pujat a escena, agombolada per muntatges i lectures de criteri divers. També sha traduït a nombroses llengües, ha estat adaptada a lòpera i se nhan fet versions ciematogràfiques, entre les quals, la de la prestigiosa directora alemanya Leni Riefenstahl. Terra baixa pertany a letapa més sòlida i madura de Guimerà i és en les seves escenes i personatges on trobern la millor síntesi entre la trama amorosa i el conflicte de poder. Ledició que presentem senriqueix amb una introducció de Ramon Bacardit, especialista en el teatre dÀngel Guimerà, i una bateria dexercicis didàctics que volen fer més llegidora, entre els estudiants, aquesta obra fonamental del teatre català.

Pdf Recomendados: Téléchargement gratuit du fichier txt ebook Arts de braconner - Une histoire matérielle de la lecture chez Michel de Certeau DJVU PDB iBook 9782406091042 par Andrés G. Freijomil en francais pdf, Free downloadable ebook for kindle A Conjuring of Light Collector's Edition (English literature) by V. E. Schwab pdf,